À-La-Damaris

À-La-Damaris is een Veganistisch restaurant gelegen aan Boschstraat 68A in Zaltbommel.

Meer informatie over À-La-Damaris in Zaltbommel

In het pittoreske centrum van Zaltbommel bevindt zich restaurant à la Damaris, waar je kunt genieten van de allerlekkerste gerechten uit het Midden-Oosten en andere keukens. Het restaurant is altijd 100% plantaardig en ook in de webwinkel kun je receptenboekjes kopen. Daarnaast is er La cantine à la minute, waar je terecht kunt voor koffie, lunch en afhaalmaaltijden. Deze plek heeft een sfeer die doet denken aan het Midden-Oosten en is ook volledig plantaardig. À la Damaris staat vooral bekend om het verrukkelijke, 100% plantaardige eten dat ze serveren. De gerechten zijn oorspronkelijk plantaardig en worden zo samengesteld omdat ze het lekkerst zijn. Het restaurant organiseert regelmatig evenementen, zoals een benefietavond voor gezinnen in Marokko die hulp nodig hebben na een aardbeving. Bij à la minute is er binnenkort ook een 'music & mezze afternoon' waar je kunt genieten van muziek, Libanese mezze en gezelligheid. Kortom, bij à la Damaris en à la minute kun je heerlijk plantaardig eten en genieten van de sfeer en gezelligheid.

Wil je weten wat À-La-Damaris verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van À-La-Damaris of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij À-La-Damaris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je À-La-Damaris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar À-La-Damaris reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. À-La-Damaris

Bezoekers bekeken ook