Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V.

Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V. is een Aannemer gelegen aan Vlierdseweg 2 in Bruchem.

Meer informatie over Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V. in Bruchem

Aannemingsbedrijf Van der Lee is een specialist op het gebied van baggerwerkzaamheden, grond-, weg- en waterbouwprojecten en natuurtechnische werkzaamheden. Ze hebben ruime ervaring en bieden verschillende vacatures aan. Daarnaast is het mogelijk om stage te lopen bij het bedrijf. Ze hechten veel waarde aan kwalitatief goed werk en werken nauw samen met opdrachtgevers. Ze hebben al verschillende projecten uitgevoerd, zoals de Dinteloordse Haven, kadeverbetering Hemmeerpolder en het vervangen van beschoeiing in de Vinkeveense Plassen. Het bedrijf heeft ook certificaten en is gevestigd in Bruchem.

Wil je weten wat Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V.

Bezoekers bekeken ook