Airtls Sport B.V.

Airtls Sport B.V. is een Fabrikant gelegen aan Koxkampen, Koxkampseweg 10 in Zaltbommel.

Meer informatie over Airtls Sport B.V. in Zaltbommel

Het artikel beschrijft verschillende toepassingen van nieuwe technologieën. Zo wordt er gesproken over de eerste kosteneffectieve en nauwkeurige doellijntechnologie in de wereld. Daarnaast wordt er ook gesproken over het volgen van assets en UAV's, het vermijden van botsingen, het verbeteren van de doorvoer in een ziekenhuis, het volgen van ouderenzorg en personeel, het gebruik van AGRI-robotica en het controleren van materiaalstromen. Verder wordt er gesproken over het nauwkeurig volgen van objecten, realtime tracking in stadions en het bewijs van concept met 2 miljoen tags. Ook wordt er gesproken over het automatiseren van gebouwen, het monitoren van luchtkwaliteit en het gebruik van spraakbesturing.

Wil je weten wat Airtls Sport B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Airtls Sport B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Airtls Sport B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Airtls Sport B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Airtls Sport B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Airtls Sport B.V.

Bezoekers bekeken ook