ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Fiep Westendorplaan 2 in Zaltbommel.

Meer informatie over ALDI in Zaltbommel

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. Ze hebben een breed assortiment van ruim 900 producten, zowel van hun eigen huismerken als A-merken, en streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Al deze producten zijn van topkwaliteit en ook nog eens stukken goedkoper dan bij andere supermarkten. ALDI heeft ongeveer 500 winkels in Nederland en is daarmee een van de grootste discount-supermarkten. Ze hechten veel waarde aan aandacht voor de klant en bieden naast betaalbare producten ook receptinspiratie en tips en ideeën voor elk moment en budget. Daarnaast hebben ze oog voor duurzaamheid en gaan ze de strijd aan tegen voedselverspilling. Door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank beperken ze de hoeveelheid verspild voedsel. Bij ALDI kan iedereen terecht voor boodschappen voor een goedkopere prijs en is het leven al duur genoeg.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook