ALideas HR Advies

ALideas HR Advies is een Management-consultant gelegen aan Waaldijk 63 in Zuilichem.

Meer informatie over ALideas HR Advies in Zuilichem

ALideas HR Advies biedt flexibele oplossingen voor HR-problemen en geeft advies op maat. Annette Leliveld, de eigenaar, heeft meer dan 20 jaar ervaring in het HR-vak en staat altijd klaar met tips en trucs. Ze is gedreven en heeft een frisse blik waarmee ze knelpunten kan identificeren en waarde kan toevoegen. Naast haar werk als HR-adviseur doet Annette vrijwilligerswerk bij het Werkplus café, waar ze mensen helpt bij het vinden van werk. Ze is ook beschikbaar als interim HR-adviseur en kan tijdelijk HR-taken overnemen in verschillende branches en organisaties. Annette kan ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken, zoals projectmanagement, duurzame inzetbaarheid en procesoptimalisatie. Ze kan ook adviseren over HR-beleid en helpen bij het uitvoeren ervan. Daarnaast biedt Annette persoonlijke profielanalyses aan en heeft ze ervaring met het doorvoeren van veranderingen en het introduceren van nieuwe HR-tools. Enkele opdrachtgevers hebben positieve feedback gegeven over Annette's werk en haar daadkrachtige en humoristische persoonlijkheid.

Wil je weten wat ALideas HR Advies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALideas HR Advies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALideas HR Advies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALideas HR Advies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar ALideas HR Advies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALideas HR Advies

Bezoekers bekeken ook