Alpha fysiotherapie van der Donk

Alpha fysiotherapie van der Donk is een Fysiotherapeut gelegen aan Nieuwe Tijningen 7 in Zaltbommel.

Meer informatie over Alpha fysiotherapie van der Donk in Zaltbommel

Alpha fysiotherapie Zaltbommel bevindt zich op de Nieuwe Tijningen 7 en biedt verschillende diensten aan, waaronder fysiotherapie, handfysiotherapie, oedeemtherapie en sportfysiotherapie. Bij een consult wordt er een vraaggesprek gehouden en een lichamelijk onderzoek uitgevoerd om de klachten duidelijk te achterhalen. Aan de hand van deze gegevens wordt bepaald of ze u kunnen helpen en wordt er een behandelplan opgesteld. Er kunnen vragenlijsten worden meegegeven en er wordt deelgenomen aan de CQ-Index om de geleverde zorg te evalueren. Bij Alpha fysiotherapie Zaltbommel kunt u ook terecht voor sportfysiotherapie, shockwave therapie, echografie en dry needling. Ze zijn ook aangesloten bij het knienetwerk en het Parkinsonnetwerk. Daarnaast bieden ze medische trainingstherapie en fitness onder professionele begeleiding aan.

Wil je weten wat Alpha fysiotherapie van der Donk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alpha fysiotherapie van der Donk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alpha fysiotherapie van der Donk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alpha fysiotherapie van der Donk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Alpha fysiotherapie van der Donk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alpha fysiotherapie van der Donk

Bezoekers bekeken ook