Autobedrijf Rooijens

Autobedrijf Rooijens is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Ooijk, Schimminck 6a in Zaltbommel.

Meer informatie over Autobedrijf Rooijens in Zaltbommel

Autobedrijf Rooijens in Zaltbommel is een universele garage waar je terecht kunt voor APK-keuringen, onderhoud en reparaties aan alle merken auto's. Ze hebben een divers aanbod aan occasions en bieden het hele jaar door verschillende acties aan. Je kunt ook bij hen terecht voor onderhoudsartikelen en deskundig advies. Ze bieden de goedkoopste APK-keuringen aan en kunnen je helpen bij reparaties en onderhoud voor alle merken auto's. Terwijl je wacht op je auto, kun je genieten van een gratis kopje koffie of thee en gebruikmaken van de gratis Wi-Fi. Autobedrijf Rooijens is aangesloten bij de BOVAG en biedt eerlijk advies en uitstekende prijzen. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag op afspraak.

Wil je weten wat Autobedrijf Rooijens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Rooijens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Rooijens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Rooijens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Autobedrijf Rooijens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Rooijens

Bezoekers bekeken ook