Autorijschool Beckers

Autorijschool Beckers is een Rijschool gelegen aan Eksterstraat 17 in Zaltbommel.

Meer informatie over Autorijschool Beckers in Zaltbommel

Rijschool Beckers is een rijschool in Zaltbommel die lessen geeft in de regio Zaltbommel, Tiel en Den Bosch. Ze bieden lessen aan voor auto, motor en aanhanger. Je kunt een proefles nemen voor €50,- en als je besluit om bij hen te gaan lessen en een pakket te kopen, is de proefles gratis inbegrepen. Tijdens de proefles maak je kennis met de instructeur, de lessen en de auto. De proefles is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Rijschool Beckers is duidelijk met de prijzen en zorgt ervoor dat er geen verrassingen zijn. Je wordt altijd thuis opgehaald en teruggebracht tijdens de lessen. Voor meer informatie of het boeken van een proefles kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Autorijschool Beckers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Beckers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Beckers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Beckers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Autorijschool Beckers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Beckers

Bezoekers bekeken ook