Avantage

Avantage is een Rijschool gelegen aan Hoogaarsstraat 11 in Zaltbommel.

Meer informatie over Avantage in Zaltbommel

Bij autorijschool Avantage les je in een Ford Focus met airconditioning om het hoofd koel te houden tijdens de lessen. De school hanteert aantrekkelijke prijzen, ongeacht de regio waar je de lessen volgt. Vanaf 1 september kun je ook lessen in een automaat lesauto en is het mogelijk om het BE (aanhangwagen) rijbewijs te halen. De instructeur staat bekend om zijn plezierige en luchtige manier van lesgeven, omdat mensen meer leren wanneer ze plezier hebben tijdens het leerproces. Daarnaast heeft Avantage verschillende prijsopties voor de lessen. Recentelijk is de alcohollimiet voor beginnende bestuurders verlaagd van 0,5 naar 0,2, wat volgens onderzoeken leidt tot minder doden en gewonden in het verkeer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Avantage via telefoonnummer 0619900142.

Wil je weten wat Avantage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Avantage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Avantage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Avantage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Avantage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Avantage

Bezoekers bekeken ook