B&B Thuis bij Elles

B&B Thuis bij Elles is een gelegen aan Vleugeldijk 9 in Zuilichem.

Meer informatie over B&B Thuis bij Elles in Zuilichem

Bij Thuis bij Elles in Zuilichem kun je genieten van een comfortabel verblijf. Deze Bed & Breakfast biedt gratis fietsen, een tuin, een terras en gratis Wi-Fi. Het gebouw dateert uit 2015 en ligt op 26 km afstand van het Brabanthallen tentoonstellingscentrum en op 43 km afstand van het treinstation van Breda. De accommodatie beschikt over een flatscreen-tv en biedt handdoeken en beddengoed aan. Daarnaast kun je genieten van een continentaal of vegetarisch ontbijt. In de omgeving kun je een bezoek brengen aan Theater De Nieuwe Doelen (op 25 km afstand) en de Efteling (op 26 km afstand). De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven, op 57 km afstand.

Wil je weten wat B&B Thuis bij Elles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Thuis bij Elles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Thuis bij Elles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Thuis bij Elles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar B&B Thuis bij Elles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Thuis bij Elles

Bezoekers bekeken ook