B&R Groep B.V.

B&R Groep B.V. is een Vastgoedbeheerbedrijf gelegen aan Toepadweg 8 in Zaltbommel.

Meer informatie over B&R Groep B.V. in Zaltbommel

B&R Groep is een partner voor totaalonderhoud en biedt verschillende diensten aan, zoals industrieel straal- en schilderwerk, reiniging, isolatie, renovatie en vastgoedonderhoud. Ze zijn gespecialiseerd in het conserveren van bedrijfsgebouwen en installaties, en bieden ook ondersteuning bij verbouwingen en renovaties. Daarnaast bieden ze kostenbesparende industriële isolatiemogelijkheden aan. Ze benadrukken het belang van esthetica en preventieve conservering in de industriële wereld, aangezien een verzorgde werkomgeving de uitstraling van een onderneming versterkt. Ze benadrukken ook dat goed onderhoud van panden en installaties kostenbesparingen oplevert en de arbeidsprestaties kan verbeteren. Onderhoud wordt vaak niet pro-actief ingevuld, terwijl dit juist belangrijk is om bedrijfsmiddelen en werknemers optimaal te laten functioneren. B&R Groep is gecertificeerd en heeft contactgegevens beschikbaar voor geïnteresseerden.

Wil je weten wat B&R Groep B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&R Groep B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&R Groep B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&R Groep B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar B&R Groep B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&R Groep B.V.

Bezoekers bekeken ook