Baggerman V.O.F.

Baggerman V.O.F. is een Kruidenierszaak gelegen aan Waalbandijk 6 in Zaltbommel.

Meer informatie over Baggerman V.O.F. in Zaltbommel

Baggerman is een vers fruitspecialist in Zaltbommel en staat bekend om de fruitautomaten met vers fruit. Ze verkopen zelfgeteelde appels en peren, eieren, aardbeien en asperges, afhankelijk van het seizoen. Baggerman probeert de prijzen altijd onder de supermarktprijzen te houden en heeft elke week een leuke fruitaanbieding. Naast het verkopen van fruit bieden ze ook andere diensten aan, zoals het sorteren van appels en peren en het verwerken van aardbeien voor bedrijven. Ook kunt u bij Baggerman terecht voor rijkgevulde fruitmanden. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Dianne Baggerman.

Wil je weten wat Baggerman V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baggerman V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baggerman V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baggerman V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Baggerman V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baggerman V.O.F.

Bezoekers bekeken ook