Bakker, Technische Handels en Servicebedrijf V.O.F.

Bakker, Technische Handels en Servicebedrijf V.O.F. is een Loodgieter gelegen aan Egter van Wissekerkeweg 5 in Poederoijen.

Meer informatie over Bakker, Technische Handels en Servicebedrijf V.O.F. in Poederoijen

T.H.O. Bakker is een installatiebedrijf dat zich in 1989 heeft verhuisd naar een grotere locatie in Poederoijen. Naast installatiewerkzaamheden bieden ze ook een groothandel aan huis. Ze zijn gespecialiseerd in gas, water, CV, sanitair en zinkwerk. Het bedrijf bestaat al 45 jaar en richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Ze kunnen u helpen met het verwarmen van uw woning, het installeren van vloerverwarming, CV-ketels en warmtepompen. Ook voor sanitaire voorzieningen kunt u bij hen terecht. Daarnaast hebben ze ook een winkel waar u langs kunt komen en kunt u contact met hen opnemen via een contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Bakker, Technische Handels en Servicebedrijf V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker, Technische Handels en Servicebedrijf V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker, Technische Handels en Servicebedrijf V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker, Technische Handels en Servicebedrijf V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Bakker, Technische Handels en Servicebedrijf V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker, Technische Handels en Servicebedrijf V.O.F.

Bezoekers bekeken ook