Barber Elias

Barber Elias is een Kapper gelegen aan Markt 7 in Zaltbommel.

Meer informatie over Barber Elias in Zaltbommel

Barber Elias in Zaltbommel heet iedereen welkom op Markt 7. Je kunt er terecht om je haar te laten knippen of scheren, maar ook gewoon voor een drankje of een gezellig praatje. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag en zondag is de barber gesloten. Mensen zijn erg tevreden over Barber Elias en vinden het een aanwinst voor Zaltbommel. Ze prijzen de vakmanschap en de mooie nieuwe barbershop. Er worden geen specifieke prijzen genoemd in de tekst. Het telefoonnummer en adres van de barbershop worden wel vermeld. De website is gemaakt door Daan Pot Communicatie.

Wil je weten wat Barber Elias verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barber Elias of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barber Elias? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barber Elias het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Barber Elias reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barber Elias

Bezoekers bekeken ook