Bergbikes

Bergbikes is een Fietsenmaker gelegen aan Kapelstraat 18 in Nederhemert.

Meer informatie over Bergbikes in Nederhemert

Bergbikes is een traditionele fietsenzaak die zich onderscheidt door kwaliteit en vakmanschap. Ze bieden uitstekende service en garanderen een goede prijs-kwaliteitverhouding. In tegenstelling tot online aanbieders, kunnen klanten bij Bergbikes altijd hun gekochte producten ter reparatie aanbieden. De winkel is ook 's avonds geopend om schoolgaande jeugd de mogelijkheid te bieden direct geholpen te worden. Bij Bergbikes staat beleving centraal en kunnen klanten advies verwachten voordat ze een product kopen. Ze hebben een breed assortiment aan fietsen, skelters, trampolines, kleding en diverse andere producten. Daarnaast bieden ze tweedehands producten en hebben ze een snelle levering en veilige betalingsopties. De winkel is gevestigd aan de Kapelstraat 18 in Nederhemert en is te bereiken op het telefoonnummer 0418-552884.

Wil je weten wat Bergbikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bergbikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bergbikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bergbikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Bergbikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bergbikes

Bezoekers bekeken ook