Bière de Trezoor

Bière de Trezoor is een Bierwinkel gelegen aan Boschstraat 97 in Zaltbommel.

Meer informatie over Bière de Trezoor in Zaltbommel

Vanaf nu kun je dus niet meer direct online bij ons bestellen, maar je kunt wel een catalogus aanvragen waarin alle bieren staan die we in onze winkel verkopen. Zo kun je gemakkelijk thuis kijken welk bier je wilt hebben en vervolgens naar onze winkel komen om het daar te kopen. We hebben een breed assortiment aan bieren, dus er is voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we ook proeverijen aan, waarbij je verschillende bieren kunt proeven en meer kunt leren over de verschillende smaken en stijlen. Dus ook al kunnen we niet meer rechtstreeks aan huis leveren, we blijven een plek waar bierliefhebbers kunnen komen en genieten van een ruime selectie aan heerlijke bieren.

Wil je weten wat Bière de Trezoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bière de Trezoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bière de Trezoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bière de Trezoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Bière de Trezoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bière de Trezoor

Bezoekers bekeken ook