Blokker Zaltbommel

Blokker Zaltbommel is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Gamerschestraat 36 in Zaltbommel.

Meer informatie over Blokker Zaltbommel in Zaltbommel

Bij Blokker Gamerschestraat Zaltbommel vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, zoals gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen en serviessets. Ook hebben ze keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast bieden ze een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten en schoonmaak- en huishoudproducten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers, dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ze hebben ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en advies krijgen van de medewerkers, of je kunt online bestellen en je producten thuis laten bezorgen of gratis ophalen in een van hun winkels. Ze hebben ook wekelijkse folderaanbiedingen en kortingsacties, en je kunt op de hoogte blijven via hun social media kanalen. Hun klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Blokker Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook