Bommelerhoeve B&B vakantiewoning

Bommelerhoeve B&B vakantiewoning is een Bed & Breakfast gelegen aan Maasdijk 51a in Poederoijen.

Meer informatie over Bommelerhoeve B&B vakantiewoning in Poederoijen

In het westen van de Bommelerwaard zijn twee luxe gastenverblijven gecreëerd in een oude boerenschuur genaamd de Bommelerhoeve. De verblijven zijn ruim, comfortabel ingericht en hebben een eigen ingang, keuken en badkamer. Gasten zijn vrij om de ruimte rondom de boerenschuur te gebruiken en kunnen zelfs appels plukken in de tuin. In de omgeving kunnen gasten genieten van wandel- en fietsroutes, zoals het Natura 2000-gebied Munnikenland, dat in elk seizoen een bezoek waard is. Ook ligt het prachtige Slot Loevestein in het dorp en kunnen gasten op wandelafstand de batterijen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie verkennen. Natuur en cultuur zijn dus in overvloed aanwezig bij de Bommelerhoeve. Daarnaast wordt er op de Facebook-pagina van de Bommelerhoeve een overnachting met ontbijt verloot. Het water in de rivieren stijgt, maar de paden in het Munnikenland staan nog niet onder water, waardoor het een perfect moment is voor een mooie wandeling. Tijdens zo'n wandeling kunnen gasten zelfs een Baby Rode Geus spotten, die gelukkig dichtbij zijn moeder blijft. Bij de Bommelerhoeve kunnen gasten ook genieten van een spectaculair uitzicht over het water en is het mogelijk om Rode Geuzen of Konikpaarden te spotten. Na een avontuurlijke dag kan er opgewarmd worden bij de kachel met een beker warme thee. Voor meer informatie kunnen geïnteresseer.

Wil je weten wat Bommelerhoeve B&B vakantiewoning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bommelerhoeve B&B vakantiewoning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bommelerhoeve B&B vakantiewoning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bommelerhoeve B&B vakantiewoning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Bommelerhoeve B&B vakantiewoning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bommelerhoeve B&B vakantiewoning

Bezoekers bekeken ook