Bommels Bakhuys

Bommels Bakhuys is een Restaurant gelegen aan Gamerschestraat 55 in Zaltbommel.

Meer informatie over Bommels Bakhuys in Zaltbommel

Elke week is er een nieuw viergangenmenu beschikbaar bij Bommels Bakhuys, samengesteld met verse producten uit hun eigen kweektuin Bommels Buiten en aangevuld met lokale producten. Op vrijdag en zaterdag is er lunch beschikbaar van 12.00 tot 15.00 uur, en diner is beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur. Reserveren en bestellen kan telefonisch of per e-mail. Op Moederdag, 14 mei, is er een speciaal Moederdagmenu beschikbaar dat afgehaald kan worden tussen 16.00 en 17.00 uur. Voor het Pinksterweekend is er een Pinksterbox beschikbaar om thuis van te genieten. Op 28 en 29 april wordt er een speciaal gastchefmenu aangeboden ter ere van het 8-jarig bestaan van Bommels Bakhuys. Ook met Pasen en Kerst zijn er speciale menu's beschikbaar om thuis van te genieten. Verder is er de mogelijkheid om op 27 november een ochtend mee te werken op Bommels Buiten.

Wil je weten wat Bommels Bakhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bommels Bakhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bommels Bakhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bommels Bakhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Bommels Bakhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bommels Bakhuys

Bezoekers bekeken ook