BooQi Media Solutions

BooQi Media Solutions is een Professionele dienstverlening gelegen aan Gamerschestraat 34 in Zaltbommel.

Meer informatie over BooQi Media Solutions in Zaltbommel

BooQi is een krachtig communicatiemiddel voor belangrijke boodschappen. Het biedt verschillende oplossingen, zoals Z-BooQi, B-BooQi, V-BooQi en C-BooQi. Het is gemakkelijk te gebruiken: uitgevouwen biedt het veel ruimte voor communicatie, maar opgevouwen past het gemakkelijk in je zak. Het effect van BooQi is indrukwekkend: 76% van de mensen houdt en gebruikt hun BooQi, 83% associeert de kwaliteit van BooQi met de algehele merkkwaliteit, 87% verkiest BooQi boven traditionele media en 74% vindt het plezierig om te gebruiken. Er zijn ook verschillende projecten waarin klanten samen met BooQi hebben samengewerkt. Je kunt je eigen BooQi-campagne opbouwen, ongeacht de grootte van de campagne. Neem contact op met BooQi om te zien hoe ze je kunnen helpen bij je campagne.

Wil je weten wat BooQi Media Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BooQi Media Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BooQi Media Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BooQi Media Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar BooQi Media Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BooQi Media Solutions

Bezoekers bekeken ook