Boudewijn Computer Service

Boudewijn Computer Service is een Computerreparatie gelegen aan Boschstraat 18 in Zaltbommel.

Meer informatie over Boudewijn Computer Service in Zaltbommel

Uw computer is traag geworden of defect, en u vraagt zich af of u deze moet vervangen. Maar wat gebeurt er dan met uw foto's, documenten en e-mails? Staan deze alleen op uw externe harde schijf? U maakt zich zorgen over het verlies van uw gegevens als uw computer stopt met werken of als de harde schijf valt. Gelukkig zorgt Boudewijn Computer Service ervoor dat u zorgeloos en veilig uw computer kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over uw gegevens. Ze bieden al meer dan 20 jaar computers en computersupport op afstand aan in Zaltbommel. Veel mensen kopen computers online of in grote winkels zonder na te denken of deze wel geschikt zijn voor hun situatie. Maar wat gebeurt er als uw computer stopt met werken of als er een ongeluk gebeurt, zoals een glas water over het toetsenbord van uw laptop? Boudewijn Computer Service staat garant voor service en veiligheid van uw gegevens. Ze adviseren en vinden de beste oplossing voor u. Ze leveren computers, bieden support op afstand en doen onderhoud in Zaltbommel en de Bommelerwaard. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en streeft naar langetermijnrelaties met klanten. Ze leveren kwaliteit en betrouwbaarheid en zorgen ervoor dat uw computer minimaal 6 jaar meegaat. Ze werken alleen op afspraak, dus stuur een e-mail via het contactformulier op hun website om een afspraak te maken. Als zakelijke gebruiker kunt u ook kijken naar Benter Systeembeheer of de SaaS-diensten van B.

Wil je weten wat Boudewijn Computer Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boudewijn Computer Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boudewijn Computer Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boudewijn Computer Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Boudewijn Computer Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boudewijn Computer Service

Bezoekers bekeken ook