Bouwbedrijf van den Bogerd

Bouwbedrijf van den Bogerd is een Bouwer van huizen op maat gelegen aan Nieuwstraat 16A in Zuilichem.

Meer informatie over Bouwbedrijf van den Bogerd in Zuilichem

Bouwbedrijf Van den Bogerd is al bijna 90 jaar actief in het bouwen van kwalitatieve projecten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Naast nieuwbouw bieden zij ook onderhoud, dakisolatie en renovaties aan. Hun werkgebied omvat onder andere de Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena, Gorinchem, Maasdriel, de Betuwe en 's Hertogenbosch. Enkele van hun projecten zijn een nieuw kerkgebouw in Veen, een stadswoning in Zaltbommel en een Kempische woning in Zuilichem. Het bedrijf is gevestigd aan de Nieuwstraat 16A in Zuilichem en is bereikbaar via telefoonnummer 0418 - 67 33 44 of per e-mail via info@bogerdzuilichem.nl. Ze zijn geregistreerd bij de KVK onder nummer 67722059 en hun BTW nummer is NL 857148862.B01. Het ontwerp en de ontwikkeling van hun projecten worden verzorgd door Brand Boosters.

Wil je weten wat Bouwbedrijf van den Bogerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf van den Bogerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf van den Bogerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf van den Bogerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Bouwbedrijf van den Bogerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf van den Bogerd

Bezoekers bekeken ook