Brasserie De Buurman

Brasserie De Buurman is een Restaurant gelegen aan Maasdijk 84a in Poederoijen.

Meer informatie over Brasserie De Buurman in Poederoijen

Brasserie De Buurman is een gezellige plek waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee. Je kunt er lunchen met smakelijke gerechten of genieten van een high tea of wine. De brasserie heeft ruim 40 zitplaatsen binnen en een buitenterras met ruim 70 zitplaatsen. Rint de Vries is de gastheer van de brasserie en hij runt deze samen met Anneke Blom. Ze werken graag met lokale producten en leveranciers. Klantgerichtheid, gezelligheid en een ontspannen sfeer zijn belangrijk op deze unieke plek. Je kunt Brasserie De Buurman vinden op Maasdijk 84a in Poederoijen. Als je vragen hebt of wilt reserveren, kun je contact opnemen met Rint de Vries, Theo de Vries of Anneke Blom. Hun contactgegevens zijn te vinden op de website of je kunt een e-mail sturen naar info@brasseriedebuurman.nl.

Wil je weten wat Brasserie De Buurman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie De Buurman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie De Buurman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie De Buurman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Brasserie De Buurman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie De Buurman

Bezoekers bekeken ook