Braziliaanse producten in Nederland

Braziliaanse producten in Nederland is een Cosmeticawinkel gelegen aan Flegelstraat 20 in Brakel.

Meer informatie over Braziliaanse producten in Nederland in Brakel

De Brazilian Multibrand Store is een online winkel die zich richt op het importeren van huidverzorgingsproducten uit Brazilië naar Nederland. Het idee is ontstaan doordat de eigenaresse, Katia Van Buul-Bastos, de textuur en geur van de Braziliaanse producten miste in Nederland. Ze gelooft dat schoonheid geen universele standaard is, maar een houding die voortkomt uit je goed voelen in je vel. De producten zijn vegan en bevatten exotische ingrediënten zoals planten, fruit en bloemen. Momenteel is de winkel bezig met het uitbreiden en verbeteren van de online winkel, wat enige vertraging in de leveringen kan veroorzaken. De Brazilian Multibrand Store nodigt klanten uit om de producten te ontdekken en te genieten van de exotische aroma's en textuur op de huid.

Wil je weten wat Braziliaanse producten in Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Braziliaanse producten in Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Braziliaanse producten in Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Braziliaanse producten in Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Braziliaanse producten in Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Braziliaanse producten in Nederland

Bezoekers bekeken ook