Brillen in Bommel

Brillen in Bommel is een Opticien gelegen aan Fiep Westendorpplein 16 in Zaltbommel.

Meer informatie over Brillen in Bommel in Zaltbommel

Brillen in Bommel is een onafhankelijke opticien in Zaltbommel en de enige zelfstandige opticien in de stad. De winkel wordt geleid door Inge Tibosch en Roy van Lavieren, die al jaren samenwerkten voordat ze Brillen in Bommel oprichtten. Bij Brillen in Bommel kunt u terecht voor advies over brillen, zonnebrillen en lenzen. Ze bieden ook professionele oogmetingen aan met behulp van de ultramoderne DNEye scanner, waarmee ze verschillende zichtproblemen kunnen opsporen. Het doel van Brillen in Bommel is om ervoor te zorgen dat u goed zicht behoudt en ze helpen u graag bij het vinden van de perfecte bril of lenzen. Ze hebben een unieke collectie monturen en nemen graag de tijd om de beste oplossing voor uw ogen te vinden. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag en voor oogmetingen en lenscontroles wordt u gevraagd om van tevoren een afspraak te maken.

Wil je weten wat Brillen in Bommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brillen in Bommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brillen in Bommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brillen in Bommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Brillen in Bommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brillen in Bommel

Bezoekers bekeken ook