Cafetaria Halosta

Cafetaria Halosta is een Restaurant gelegen aan E.P. van Ooijenstraat in Aalst.

Meer informatie over Cafetaria Halosta in Aalst

Welkom bij Halosta, de vernieuwde cafetaria die op 1 mei 2021 heropend is. Hoewel de cafetaria een nieuw jasje heeft gekregen, is de vertrouwde smaak hetzelfde gebleven. Je kunt genieten van kwaliteitsproducten en je gerechten laten bereiden door de bekende gezichten van Halosta. Probeer zeker het vernieuwde softijs van Halosta, je zult er geen spijt van krijgen! Daarnaast staan onze medewerkers klaar om heerlijke milkshakes en sundae's voor je te maken. Als je vragen hebt of opmerkingen wilt maken, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Ons adres is E.P. van Ooijenstraat 75308 KDAALST GLD. We zijn geopend op woensdag en donderdag van 11:30 tot 20:00, op vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 21:00, en op zondag van 16:00 tot 19:30.

Wil je weten wat Cafetaria Halosta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Halosta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Halosta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Halosta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Cafetaria Halosta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Halosta

Bezoekers bekeken ook