Cafetaria 't CAF

Cafetaria 't CAF is een Restaurant gelegen aan Annekeshof 1 in Bruchem.

Meer informatie over Cafetaria 't CAF in Bruchem

Ons café en terras zijn geopend en je kunt nog steeds eten afhalen, bij voorkeur na telefonische bestelling. Het café biedt een variëteit aan gerechten, zoals friet, snacks, milkshakes en ijs. Daarnaast fungeert het ook als eetcafé en bar. Het café staat bekend om zijn lokale producten en gerechten. Je kunt ook kiezen uit verschillende menu's. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kun je contact opnemen via telefoonnummer 0418 642 770 of per e-mail naar info@hetcaf.nl. De openingstijden van de snackbar en het café zijn te vinden op de website van het café. Let op: de vermelde tijden gelden vanaf 1 februari 2023. Vanaf 1 maart 2023 zal de vrijdagmiddagopening van 12:00-13:00 uur vervallen en zal het café alleen langer open zijn tijdens activiteiten, tot half juni. Het café behoudt alle rechten voor.

Wil je weten wat Cafetaria 't CAF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria 't CAF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria 't CAF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria 't CAF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Cafetaria 't CAF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria ’t CAF

Bezoekers bekeken ook