Christelijke Gereformeerde Kerk

Christelijke Gereformeerde Kerk is een Kerk gelegen aan Maasdijk 62 in Poederoijen.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk in Poederoijen

De Christelijke Gereformeerde Kerk in Poederoijen heeft reguliere diensten op zondag om 09:30 en 14:00, en er zijn ook speciale diensten op woensdag 8 november (Dankdag) om 14:30 en 19:00. Deze diensten vinden allemaal plaats op de hoofdlocatie aan de Maasdijk 62 in Poederoijen. In de komende weken zijn er ook reguliere diensten op zondag 12, 19 en 26 november, en op zondag 3, 10, 17 en 24 december. Op maandag 25 december is er een dienst op Eerste Kerstdag om 09:30 en 14:00, en op dinsdag 26 december is er een leesdienst om 09:30. Voor meer informatie en contactpersonen kunt u terecht op de website van de kerk.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk

Bezoekers bekeken ook