Classic Paradise

Classic Paradise is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Ambachtshof 17 in Nederhemert.

Meer informatie over Classic Paradise in Nederhemert

Bij Classic Paradise, een garage met een unieke jaren 80 uitstraling, kun je terecht voor het repareren van alle soorten klassiekers en youngtimers. Job Vreugdenhil en Leontien van Brummelen zetten zich met hart en ziel in voor het herstellen van deze auto's. Maar niet alleen auto's uit de jaren 80 zijn welkom, ook klassiekers en youngtimers uit andere decennia kunnen hier terecht. Je kunt Classic Paradise vinden op het volgende adres: Ambachtshof 17, 5317 NN Nederhemert. Voor meer informatie kun je bellen naar 0418 769003 of een e-mail sturen naar info@classicparadise.nl.

Wil je weten wat Classic Paradise verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Classic Paradise of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Classic Paradise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Classic Paradise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Classic Paradise reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Classic Paradise

Bezoekers bekeken ook