Cold Tex B.V.

Cold Tex B.V. is een Winkel voor werkkleding gelegen aan De Hoef 5c in Gameren.

Meer informatie over Cold Tex B.V. in Gameren

Cold Tex is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van koel- en diepvrieskleding. Ze beloven optimale bescherming en zetten de veiligheid van de drager voorop. Ze hechten ook waarde aan samenwerking en leveren niet alleen producten, maar bieden ook een 3-sterren service aan. Hun producten omvatten onder andere diepvrieskleding, koelkleding, diepvriesschoenen en accessoires, hoofdbescherming en diepvrieshandschoenen. Ze zijn ook toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken gerecyclede materialen in hun kleding. Cold Tex is gevestigd in Gameren, Nederland.

Wil je weten wat Cold Tex B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cold Tex B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cold Tex B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cold Tex B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Cold Tex B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cold Tex B.V.

Bezoekers bekeken ook