Coöp. Fysiotherapeutenver. Fysiowaard UA

Coöp. Fysiotherapeutenver. Fysiowaard UA is een Fysiotherapeut gelegen aan Emmahof 2 in Aalst.

Meer informatie over Coöp. Fysiotherapeutenver. Fysiowaard UA in Aalst

Fysiowaard is een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken in de Bommelerwaard. Ze streven naar eenheid en herkenbaarheid naar buiten toe. Fysiotherapeuten behandelen klachten met betrekking tot houding en beweging en kunnen bijdragen aan gezond bewegen, het verminderen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures. Fysiowaard is opgericht in 2005 en biedt gespecialiseerde fysiotherapie aan door gebruik te maken van elkaars expertise. Het samenwerkingsverband heeft verschillende voordelen, zoals goede communicatie tussen praktijken voor het doorverwijzen van patiënten en het bieden van zowel behandelingen voor klachten als bewegingsadvies. Daarnaast doen fysiotherapiepraktijken van Fysiowaard ook mee aan het project Bommelerwaard Beweegt!, waarbij huisartsen een bewegingsrecept gebruiken om bewegingsactiviteiten te starten.

Wil je weten wat Coöp. Fysiotherapeutenver. Fysiowaard UA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coöp. Fysiotherapeutenver. Fysiowaard UA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coöp. Fysiotherapeutenver. Fysiowaard UA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coöp. Fysiotherapeutenver. Fysiowaard UA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Coöp. Fysiotherapeutenver. Fysiowaard UA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coöp. Fysiotherapeutenver. Fysiowaard UA

Bezoekers bekeken ook