Corné van Veen Auto's

Corné van Veen Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Van Heemstraweg 2 in Zuilichem.

Meer informatie over Corné van Veen Auto's in Zuilichem

Autobedrijf Corné van Veen Auto's is een jong en dynamisch autobedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van personenauto's en bedrijfsauto's. Ze staan bekend om hun persoonlijke benadering en stellen uw wensen centraal. Als universeel BOVAG aangesloten autobedrijf bieden ze garantie op reparatie en onderhoud. In hun showroom en op het buitenterrein tonen ze een snel wisselend aanbod van minimaal 60 occasions. Het autobedrijf is in 2009 begonnen in een klein schuurtje en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Bommelerwaard. Na een verhuizing in 2016 beschikken ze nu over een showroom, werkplaats en buitenterrein. Het team van Corné van Veen Auto's staat klaar om u van dienst te zijn en heet u van harte welkom. Het autobedrijf is gevestigd aan Van Heemstraweg 2 in Zuilichem en is op werkdagen geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Op afspraak kunt u hen ook 's avonds bezoeken.

Wil je weten wat Corné van Veen Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corné van Veen Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corné van Veen Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corné van Veen Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Corné van Veen Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corné van Veen Auto’s

Bezoekers bekeken ook