Cryo Zaltbommel

Cryo Zaltbommel is een Gezondheidsclub gelegen aan Vrijhof 2 in Zaltbommel.

Meer informatie over Cryo Zaltbommel in Zaltbommel

Bij BodyLine Zaltbommel staat persoonlijke begeleiding, veiligheid en techniek centraal in hun EMS BodyTec trainingen. Ze houden rekening met de persoonlijke wensen, doelen en kunnen van hun klanten. De trainingen duren slechts 20 minuten en zijn gebaseerd op de DIN-norm 33961-5. EMS werkt door middel van elektrische spierstimulatie. Bij BodyLine Zaltbommel blijf je op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en nieuwe trainingen. Je kunt contact opnemen voor een afspraak of een gratis proefles plannen.

Wil je weten wat Cryo Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cryo Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cryo Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cryo Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Cryo Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cryo Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook