D.M. Meubeldesign B.V.

D.M. Meubeldesign B.V. is een Stofferingszaak gelegen aan Juliana van Stolbergstraat 12 in Poederoijen.

Meer informatie over D.M. Meubeldesign B.V. in Poederoijen

DM Meubeldesign is gespecialiseerd in meubelstoffering en maatwerk, met een focus op het herstofferen van design- en Gelderland-meubelen. Ze hebben ook ervaring in het herstofferen van antieke meubelen, evenals auto's, boten, bootkappen, caravans, campers, rijtuigen en wedstrijdwagens. Ze bieden een breed scala aan stoffen en leders van vooraanstaande merken in verschillende kleuren en kwaliteiten. Naast herstoffering kunnen ze ook op maat gemaakte designmeubels ontwerpen en produceren. Ze zijn ook geschikt voor projectmatige serieproductie van meubelen voor kantoren, overheidsgebouwen en zorginstellingen.

Wil je weten wat D.M. Meubeldesign B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D.M. Meubeldesign B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D.M. Meubeldesign B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D.M. Meubeldesign B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar D.M. Meubeldesign B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D.M. Meubeldesign B.V.

Bezoekers bekeken ook