De Felsfabriek

De Felsfabriek is een gelegen aan De Ooijk, Dwarsweg 4 in Zaltbommel.

Meer informatie over De Felsfabriek in Zaltbommel

Aluminium Losagnes zijn lichtgewicht ruitvormige en vierkante elementen die gebruikt worden als gevel- en dakbedekking. Ze zijn verkrijgbaar in maten van 380 x 200, 430 x 220, 500 x 250 en 580 x 290 mm. Er zijn ook zeshoekige aluminium losagnes beschikbaar. De Felsfabriek kan zowel aluminium als zinken losagnes aanbrengen van verschillende fabrikanten. Er is een ruime keuze aan kleuren en zowel gladde als gestructureerde uitvoeringen zijn leverbaar. De aluminium losagnes worden bevestigd aan het dakbeschot met behulp van klangen, ook wel bekend als "potdekselen".

Wil je weten wat De Felsfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Felsfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Felsfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Felsfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar De Felsfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Felsfabriek

Bezoekers bekeken ook