De Heeren van Bommel

De Heeren van Bommel is een Brasserie gelegen aan Waterstraat 21 in Zaltbommel.

Meer informatie over De Heeren van Bommel in Zaltbommel

In het oude centrum van Zaltbommel bevindt zich een gezellige brasserie genaamd De Heeren van Bommel. Deze brasserie is gevestigd in een karakteristiek pand en heeft een moderne en ontspannen uitstraling. Hier kun je terecht voor een kopje koffie, een borrel, lunch of diner. De sfeer is vergelijkbaar met een Franse brasserie en de gastvrijheid is typisch Hollands. Het team van De Heeren van Bommel zorgt ervoor dat je kunt genieten van lekker eten, bijzondere bieren, verfijnde koffiesmaken en heerlijke wijnen die perfect passen bij de gerechten. Daarnaast is het mogelijk om zelf aan tafel bier te tappen, een uniek concept dat vooraf gereserveerd kan worden. Het historische pand waarin de brasserie gevestigd is, is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie, het menu en openingstijden kun je terecht op de website of contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat De Heeren van Bommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Heeren van Bommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Heeren van Bommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Heeren van Bommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar De Heeren van Bommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Heeren van Bommel

Bezoekers bekeken ook