De Koopvaardij koffie, thee & vintage store

De Koopvaardij koffie, thee & vintage store is een Koffiewinkel gelegen aan Boschstraat 32 in Zaltbommel.

Meer informatie over De Koopvaardij koffie, thee & vintage store in Zaltbommel

In het historische Zaltbommel bevindt zich de koffie- en theespeciaalzaak De Koopvaardij. Ze bieden een breed assortiment aan vers gebrande koffie van Mocca d'Or en meer dan honderd soorten thee. De koffie wordt ambachtelijk gebrand van de beste Arabica en Robusta bonen, en indien gewenst kunnen ze ter plekke worden gemalen. De theeën komen van over de hele wereld. Naast koffie en thee verkoopt De Koopvaardij ook delicatessen, serviezen en cadeauartikelen. In de schenkerij achterin de winkel kunnen klanten genieten van koffie- en theespecialiteiten, met een stuk taart of bonbon. Er is ook een gezellige serre en een theetuin. De Koopvaardij serveert ook een uitgebreide afternoon tea. Ze verkopen koffie van Mocca d'Or, die lang vers blijft door de speciale verpakking. Daarnaast bieden ze meer dan honderd soorten thee, zowel los verpakt als in theezakjes. Ook verkopen ze delicatessen, zoals bonbons van La Bohème. Klanten kunnen contact opnemen via Facebook of e-mail. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat De Koopvaardij koffie, thee & vintage store verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koopvaardij koffie, thee & vintage store of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koopvaardij koffie, thee & vintage store? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koopvaardij koffie, thee & vintage store het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar De Koopvaardij koffie, thee & vintage store reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koopvaardij koffie, thee & vintage store

Bezoekers bekeken ook