De Ontmoeting

De Ontmoeting is een Kerk gelegen aan 3, Nieuwe Tijningen in Zaltbommel.

Meer informatie over De Ontmoeting in Zaltbommel

De Ontmoeting is een bloeiende kerkelijke gemeente in Zaltbommel met ongeveer 250 leden, veel jonge gezinnen en een grote groep actieve jeugd. Hoewel het een Nederlandse Gereformeerde kerk is, heeft niet iedereen deze kerkelijke achtergrond. De kerk is actief en er is ruimte voor ieders gaven en talenten. Er worden verschillende activiteiten ondernomen, zoals het opruimen van de oevers van de Waal, het helpen van mensen in de buurt en het organiseren van een inloopochtend in het Ontmoetingshuis. Voor contactgegevens en meer informatie kan er gekeken worden op de website van de kerk.

Wil je weten wat De Ontmoeting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Ontmoeting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Ontmoeting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ontmoeting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar De Ontmoeting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Ontmoeting

Bezoekers bekeken ook