De Sportwaard

De Sportwaard is een Zwembadcomplex gelegen aan Oude Bosscheweg 6 in Zaltbommel.

Meer informatie over De Sportwaard in Zaltbommel

Bij de Sportwaard kun je inloggen op hun leerlingvolgsysteem om de voortgang van de zwemles van je kind bij te houden. Daarnaast kun je via hun webshop abonnementen verlengen of je kind inschrijven voor zwemles. Verder zijn er gewijzigde openingstijden, maar er wordt niet vermeld wanneer deze precies zijn. In september is er een speciale actie genaamd "Zwemtember". Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Ten slotte maakt de website gebruik van cookies om de websitefuncties te bieden, het verkeer en gebruik te analyseren en te helpen bij marketing- en advertentie-inspanningen.

Wil je weten wat De Sportwaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Sportwaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sportwaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sportwaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar De Sportwaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Sportwaard

Bezoekers bekeken ook