Dorcas Winkel Brakel

Dorcas Winkel Brakel is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Liesveldsesteeg 2 in Brakel.

Meer informatie over Dorcas Winkel Brakel in Brakel

Dorcas Winkel Brakel is een tweedehandswinkel waar je spullen en kleding kunt kopen. De opbrengst van de winkel gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Je kunt ook je eigen spullen inleveren, wat zorgt voor een opgeruimd huis, de spullen een tweede leven geeft en kwetsbare mensen een betere toekomst biedt. De winkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Dorcas Winkel Brakel werkt met vrijwilligers en is regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die het team willen versterken. De opbrengst van de aankopen in de winkel zorgt voor blijvende verandering in het leven van mensen in nood, door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Dorcas helpt jaarlijks honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Je kunt contact opnemen voor meer informatie of langskomen in de winkel.

Wil je weten wat Dorcas Winkel Brakel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Winkel Brakel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Winkel Brakel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Winkel Brakel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Dorcas Winkel Brakel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorcas Winkel Brakel

Bezoekers bekeken ook