Dracoon

Dracoon is een Spellenwinkel gelegen aan Hoogsdenhof 30 in Zaltbommel.

Meer informatie over Dracoon in Zaltbommel

Dracoon is een webwinkel die is begonnen als een webshop voor motoraccessoires, maar later is uitgebreid naar een Trading Card Game-webshop met een assortiment dat ook WOW! Pods, Ultra PRO, Gamegenic en meer omvat. Het bedrijf heeft ook populaire anime-serie One Piece toegevoegd aan het assortiment, evenals actiefiguren en escape room-puzzels. Daarnaast biedt Dracoon informatie en blogs waarin vragen worden beantwoord over de waarde van kaartspellen zoals Pokémon, Yu-Gi-Oh! en Magic the Gathering. Het bedrijf is opgericht door Jeffrey Möhringer, die zelf een fanatieke verzamelaar is van Pokémon-sets en andere TCG's. Dracoon biedt niet alleen een koop/verkoop-platform, maar ook kennis en expertise in het vakgebied. Klanten kunnen rekenen op gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf €200, en in België en Duitsland voor €3,99. Bestellingen worden dezelfde dag verzonden als ze vóór 12:00 uur zijn geplaatst en op voorraad zijn. Klanten kunnen veilig online betalen via hun eigen bank of bank-app en kunnen loyaliteitspunten verdienen voor kortingen.

Wil je weten wat Dracoon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dracoon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dracoon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dracoon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Dracoon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dracoon

Bezoekers bekeken ook