Elliz in Company

Elliz in Company is een Cadeauwinkel gelegen aan Waterstraat 38 in Zaltbommel.

Meer informatie over Elliz in Company in Zaltbommel

Bij Elliz in Company werken mensen vanuit alle hoeken van de samenleving onder begeleiding aan bijzondere producten, zoals handgemaakte herinneringsdekens, troostknuffels en feestelijke vlaggenlijnen. De producten zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Sinds 1 maart 2021 is Elliz in Company verhuisd naar een pand in de binnenstad van Zaltbommel, waar naast de werkplaats ook een winkel is gevestigd. Hier worden de unieke producten verkocht die in de werkplaats zijn gemaakt. Elliz in Company is in 2015 ontstaan als een pop-up atelier waar knuffels werden genaaid voor een actie van Rotary Zaltbommel. Nu is het een sociale onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om mee te doen. Ze werken samen met verschillende organisaties en hebben projecten waar ze trots op zijn.

Wil je weten wat Elliz in Company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elliz in Company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elliz in Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elliz in Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Elliz in Company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elliz in Company

Bezoekers bekeken ook