Evangelische Gemeente Bommelerwaard

Evangelische Gemeente Bommelerwaard is een Kerk gelegen aan Van Heemstraweg 9 in Zaltbommel.

Meer informatie over Evangelische Gemeente Bommelerwaard in Zaltbommel

In de tekst wordt gesproken over de Evangelische Gemeente Bommelerwaard, gevestigd in Zaltbommel. Ze streven ernaar om te groeien in liefde voor God, voor elkaar en voor de mensen om hen heen. De gemeente heet gasten van harte welkom en biedt op hun website praktische informatie aan. Ze bevinden zich op de locatie 'Pand 9' aan de Van Heemstraweg West 9. Daarnaast hebben ze een bankrekening waarop giften kunnen worden gestort en is de gemeente geregistreerd als ANBI, waardoor giften belasting aftrekbaar zijn. Verder wordt er verwezen naar een privacyverklaring en wordt de website vermeld als eigendom van Kerk met Passie, met de realisatie door @Lucinde.

Wil je weten wat Evangelische Gemeente Bommelerwaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische Gemeente Bommelerwaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische Gemeente Bommelerwaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische Gemeente Bommelerwaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Evangelische Gemeente Bommelerwaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische Gemeente Bommelerwaard

Bezoekers bekeken ook