Evert bijzondere interieurs

Evert bijzondere interieurs is een Meubelwinkel gelegen aan Molenstraat 73 in Nederhemert.

Meer informatie over Evert bijzondere interieurs in Nederhemert

Bij Evert kan je terecht voor ambachtelijk maatwerk, zoals een TV-meubel, een wandkast met een persoonlijk tintje, een (boeken)kast voor de woonkamer en een hangende wandkast. Ze maken kasten op maat, keukens op maat, bedsteden op maat, jachtbetimmering en andere bijzondere interieurs in hun eigen werkplaats in Nederhemert. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk interieurs en zijn gevestigd in de regio Zaltbommel, Bommelerwaard, land van Heusden en Altena, den Bosch, maar zijn beschikbaar in heel Nederland. Je kan bij Evert ook terecht voor een bijzonder interieur. De werkwijze bestaat uit het delen van je idee, het vertalen van je persoonlijke wensen naar vakwerk en advies en vervolgens gaan ze aan de slag. Het adres van Evert is Nijverheidstraat 12-B Nederhemert en het postadres is Molenstraat 73 Nederhemert. Je kan hen bereiken via e-mail op info@bijzondereinterieurs.nl, via de website www.bijzondereinterieurs.nl en www.bedsteeopmaat.nl, en telefonisch op 0418 - 551865. Vertegenwoordigers zijn alleen beschikbaar op afspraak.

Wil je weten wat Evert bijzondere interieurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evert bijzondere interieurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evert bijzondere interieurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evert bijzondere interieurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Evert bijzondere interieurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evert bijzondere interieurs

Bezoekers bekeken ook