Exit/P

Exit/P is een IT-consultancy gelegen aan Molenstraat 6 in Bruchem.

Meer informatie over Exit/P in Bruchem

EXIT/P is een bedrijf dat zich richt op het oplossen van problematische IT-projecten. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het resetten van een project, samenwerking of werkwijze. Ze beoordelen hoe ver het einddoel nog verwijderd is en wat er nodig is om dit te bereiken. Vervolgens wordt gezamenlijk besloten of het traject moet worden voortgezet en op welke manier. Als het project voortijdig moet worden beëindigd, begeleiden ze het exitproces. Bij conflicten tussen IT-leveranciers en klanten kunnen ze een bemiddelende rol spelen. Ze bieden ook verschillende vormen van conflictresolutie aan, zoals mediation, bindend advies en arbitrage. Daarnaast hebben ze een team van professionals die kunnen helpen bij governance en het oplossen van problemen.

Wil je weten wat Exit/P verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Exit/P of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Exit/P? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exit/P het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Exit/P reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Exit/P

Bezoekers bekeken ook