FindHealth

FindHealth is een Personal trainer gelegen aan De Kosterijstraat 5 in Bruchem.

Meer informatie over FindHealth in Bruchem

FindHealth biedt verschillende diensten aan, zoals personal training en voedingsadvies. De professionele trainer heeft meer dan vijftien jaar ervaring en biedt onderbouwde begeleiding zonder poespas. Bij FindHealth kun je terecht om af te vallen met een op maat gemaakt schema, zonder detox en sapjes. Daarnaast zijn er kracht- en conditietrainingen die speciaal voor jou worden gemaakt. Deze trainingen kunnen zowel in de sportschool, bij jou thuis of buiten plaatsvinden. FindHealth wordt geleid door Roel Findhammer, die van jongs af aan fanatiek met sport bezig is geweest. Hij heeft zich gespecialiseerd in het optimaal begeleiden van cliënten en vindt het mooiste wat er is om mensen te helpen hun persoonlijke doelen te behalen. De combinatie van voeding en training heeft hem altijd gefascineerd en hij ziet nog steeds de meerwaarde hiervan tijdens zijn eigen sport, stijldansen. FindHealth nodigt je uit om contact op te nemen voor een vrijblijvende intake.

Wil je weten wat FindHealth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FindHealth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FindHealth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FindHealth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar FindHealth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FindHealth

Bezoekers bekeken ook