Fitline

Fitline is een Sportschool gelegen aan Walstraatje 1 in Zaltbommel.

Meer informatie over Fitline in Zaltbommel

Fitline is een sportschool waar je je thuis kunt voelen. Ze bieden fitness, personal training, groepslessen, squash en voedingscoaching aan. Klanten zijn tevreden over de goede persoonlijke begeleiding, professionele kwaliteit van de lessen en goede communicatie. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar met onder andere onbeperkt fitness, groepslessen, begeleiding van professionals, in-house fysiotherapie, gratis sauna en 10% korting op een pakket naar keuze. De sportschool is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 8:00 tot 13:00 uur. Het adres is Walstraatje 1, 5301BV Zaltbommel. Er is een squashbaan aanwezig en de sportschool heeft een lounge, kleedkamers, sauna, ruimte voor groepslessen, indoor spinning en EMS, en een grote cardio- en krachtruimte. Bij Fitline is er altijd een voordelig abonnement dat bij je past en ze helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Er zijn diverse trainingsmogelijkheden zoals fitness, kracht- en cardio trainingen, squash, indoor spinning, groepslessen en EMS. Er zijn gediplomeerde trainers aanwezig en iedereen is welkom, ook als de stap naar een fitnesscentrum groot is. Je kunt ook samen met een partner of groepje sporten. Fitline biedt een gratis 14 dagen pas aan om de sportschool uit te proberen.

Wil je weten wat Fitline verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitline of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitline? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitline het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fitline reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitline

Bezoekers bekeken ook