Fitter Brakel

Fitter Brakel is een Gezondheidsclub gelegen aan Langekamp 13k in Brakel.

Meer informatie over Fitter Brakel in Brakel

Fitter is een sportcentrum in Brakel dat als doel heeft om zoveel mogelijk mensen fitter en vitaler te maken. Het sportcentrum beschikt over een 600 m2 ruimte verdeeld over twee verdiepingen, met de nieuwste apparatuur en een fijne sportomgeving voor zowel jong als oud. Op de benedenverdieping is er begeleiding van trainers en uitzicht over de polder van Brakel. Daarnaast biedt Fitter verschillende diensten aan, zoals begeleid fitness, personal training, voedingscoaching en power yoga. Het sportcentrum hecht ook waarde aan duurzaamheid en heeft een gasloos pand met LED-verlichting en zonnepanelen. Ze verkopen geen plastic flesjes, maar bieden gefilterd water aan hun leden. Het team van Fitter bestaat uit diverse coaches, waaronder een voedingscoach en een fysiotherapeut. Het sportcentrum biedt verschillende abonnementen aan, waaronder Platinum, Goud en Zilver. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fitter Brakel via hun website of telefoonnummer.

Wil je weten wat Fitter Brakel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitter Brakel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitter Brakel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitter Brakel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fitter Brakel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitter Brakel

Bezoekers bekeken ook