Fotolux fotospeciaalzaak

Fotolux fotospeciaalzaak is een Fotowinkel gelegen aan Gamerschestraat 18 in Zaltbommel.

Meer informatie over Fotolux fotospeciaalzaak in Zaltbommel

Fotolux is een fotografiebedrijf dat maatwerk biedt op elk gebied van fotografie. Ze zijn geopend op afspraak voor fotoshoots, workshops en persoonlijke verkoop. Je kunt hun verschillende fotografieprojecten bekijken en ook workshops volgen. Daarnaast bieden ze ook persoonlijke verkoop aan, waarbij ze je kunnen helpen bij het oriënteren en kopen van een nieuwe camera, lens of accessoires. Ze hebben een portfolio waar je een indruk kunt krijgen van hun werk en organiseren regelmatig workshops, zoals DSLR / systeemcamera voor beginners, fotocafé, photowalk en Lightroom voor beginners. Elke tweede vrijdag van de maand organiseren ze het Fotocafé, waar je meer kunt leren over fotografie en elke maand aan de slag kunt met een nieuw fotografiethema en wedstrijd. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hen opnemen om een afspraak te maken en je wensen te bespreken. Fotolux is gevestigd in Zaltbommel en je kunt hen volgen op verschillende sociale media platforms.

Wil je weten wat Fotolux fotospeciaalzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fotolux fotospeciaalzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fotolux fotospeciaalzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fotolux fotospeciaalzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fotolux fotospeciaalzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fotolux fotospeciaalzaak

Bezoekers bekeken ook