Fysio Xtra

Fysio Xtra is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Van Heemstraweg-West 4 in Zaltbommel.

Meer informatie over Fysio Xtra in Zaltbommel

Fysio Xtra is een fysiotherapiepraktijk met meerdere locaties in Waardenburg, Zaltbommel, Beusichem, Herwijnen en Den Bosch. Ze streven ernaar om mensen te helpen vitaal te worden en te blijven, en bieden een breed scala aan behandelingen en faciliteiten. Met een team van goed opgeleide fysiotherapeuten en korte lijnen met andere zorgprofessionals, bieden ze een persoonlijke en unieke benadering voor elke patiënt. Ze geloven ook in de kracht van lichaamsbeweging en sport voor een goede gezondheid en bieden een vitaliteitsprogramma om mensen te helpen meer energie te krijgen en hun doelstellingen te bereiken. Met ruime openingstijden, geen verwijzing nodig en een grote trainingsruimte op elke locatie, zijn ze toegankelijk voor iedereen.

Wil je weten wat Fysio Xtra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Xtra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Xtra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Xtra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fysio Xtra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Xtra

Bezoekers bekeken ook